URFASTAR ŞANLIURFA-URFA HABERLERİ

Listeler teslim ediliyor...

Politika

 Ak Parti Şanlıurfa ilçe Belediye Başkan adayları ve teşkilat başkanları Belediye meclis listelerini bugün teslim edecekler. Manisa Milletvekili Murat Baybatur başkanlığında meclis üyeliği için toplantı yapıldı.
31 Mart 2019 yerel seçimler öncesi siyasi partilerde meclis üyeliği telaşı başladı. en fazla müracaatın yapıldığı adres ise kuşkusuz Ak Parti Şanlıurfa oldu. 13 ilçe Belediye meclis üyeliği için yaklaşık 1400 kişi müracaatta bulundu.

Haliliye, Eyyübiye ve Karaköprü ilçe Belediye meclis üyelikleri için ise yaklaşık 900 isim aday adayı oldu. ilçe Belediye başkanları ise günlerdir mesaisinin büyük çoğunluğu ise meclis üyelerini belirlemeye çalıştılar. Manisa Milletvekili Murat Baybatur, BŞB Zeynel Abidin Beyazgül, MKYK üyesi Vildan Polat ve il Başkanı Bahattin Yıldız 13 ilçe Belediye meclisinin listesini aldılar.

her ilçe çıkaracağı meclis sayısının iki katı kadar isim listelerini il Başkanlığına teslim etti. il BAşkanı Bahattin Yıldız ise gönderilen isimleri Ak Parti Genel merkezine göndereceği öğrenildi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.