Siyaset

Görevden alınan CHP'li isimden Karadağ'a sert sözler

Şanlıurfa'da, ana muhalefet partisi CHP'de sular durulmuyor. Genel merkez tarafından 2. Kez kayyum olarak atanan Ferhat Karadağ ve yönetimi yeniden partiye geçti.

Görevden alınan Suruç ilçe Başkanı Servet Gören attığı twitle İl Başkanı Karadağ'a adeta gözdağı vererek, 'diz çöken şerefsiz namettir' dedi.

Yaklaşan cumhurbaşkanlığı ve genel seçimler öncesi teşkilatlanma da değişikliklere giden ana muhalefet partisi CHP'nin Şanlıurfa'da kanadında gergin günler devam ediyor. 

2. Kez CHP il Başkanlığına kayyum atanan Ferhat Karadağ yeniden parti tarafından başkan seçildi. 

Partinin içerisinde yaşanan gelişmelerden sonra ilçe başkanlıklarında da değişime gidilmeye devam ediliyor. Kısa bir süre önce genel merkez tarafından görevden alınan Suruç ilçe Başkanı Servet Gören, deyim yerindeyse kan kusan bir paylaşımda bulundu.

Bir piyon olarak hitap ettiği Kayyum Başkanı Ferhat Karadağ ile ilgili sarf ettiği sözlerle tüm dikkatleri üzerine çeken Gören, iddialarda da bulundu.

Gören paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

"Bir piyonsun Kayyum @karadagferhatt sana diz çöken şerefsiz namerttir.

Yediğiniz tüm haltlar yakında çıkacaktır beklemede kal

Halkın içine nasıl çıkacaksın bir zamanlar ilçe yöneticilerini tehtitlerle ben aşiret çocuğuyum diyerekmi çıkacaksın Suruçta sökmez......"