Siyaset

Yasak, Bozova ilçesini ziyaret etti

Şanlıurfalı İş Adamı Ali Yasak, memleketinin şirin ilçesi Bozova ilçesinde bir dizi temaslarda bulundu. AK Parti Bozova Belediye Başkan Adayı Suphi Aksoy'u seçi bürosunda ziyaret eden Yasak, hemşerileriyle bir araya geldi.

Birçok kesimin yakından tanıdığı Urfalı İş Adamı Ali Yasak, bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Memleketi Şanlıurfa'ya geldi. 31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala, Bozova ilçesinde de ziyaret ve temaslarda bulunan İş Adamı Ali Yasak, AK Parti Bozova Belediye Başkan Adayı Suphi Aksoy'u seçim bürosunda ziyaret etti. Yasak, Bozova eski Belediye Başkanı Hasan Arusoğlu ile Ak Parti Bozova adayı Suphi Aksoy'u bir araya getirdi.

İş adamı Turan Kalyoncu, Hadi Altun ile birlikte Bozova ilçesine gelen İş adamı Yasak, Bozova eski Belediye Başkanı Hasan Arusoğlu ve 31 Mart seçimlerinde Bozovadan belediye başkan adayı olan Suphi Aksoy'u seçim bürosunda bir araya getirdi. Arusoğlu ve Aksoy seçim bürosunda toplanan kalabalığa hitap ederek birliktelik mesajını verdiler.

URFASTAR