Spor

Urfaspor’a Amed cezası

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Şanlıurfaspor’a Amed maçındaki taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 28 bin TL para cezası verdi. Ayrıca Urfaspor’lu Ramazan Köse de 2 resmi müsabakadan men cezası aldı.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Şanlıurfaspor’un 1-0 galip geldiği Amed Sportif Faaliyetler maçıyla ilgili şu kararları aldı:

ŞANLIURFASPOR Kulübünün, 10.09.2022 tarihinde oynanan ŞANLIURFASPOR-AMED SPORTİF FAALİYETLER TFF 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 28.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada ŞANLIURFASPOR Kulübü sporcusu RAMAZAN KÖSE'nin, rakip takım mensubuna yönelik saldırısı nedeniyle FDT'nin 44/1-a ve 35/4. maddeleri ve FDT'nin 12. maddesinin uygulanması suretiyle 2 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 2.400.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verildi.”

Ayrıca Amed Sportif Faaliyetler Kulübü Antrenörü Gökhan Kolomaç’a ise rakip takım sporcusuna yönelik saldırısı nedeniyle 5 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ile 6 bin TL para cezası verildi.