Title of a News Article

Aranan terörist Urfa'da ani baskınla yakalandı

Aranan terörist Urfa'da ani baskınla yakalandı
banner206

Şanlıurfa'da, İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jasat timi tarafından uzun bir süredir takip altında olan ve kesinleşmiş hapis cezası bulunan PKK mensubu şahıs bulunduğu adreste ani baskın sonucunda yakayı ele verdi.

Başarılı operasyon bir kaç gün önce yaşandı. Şanlıurfa Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, PKK/YPG silahlı terör örgütü mensubu olma suçundan ve hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan S.M isimli şahıs uzun bir süre takip edildikten sonra bulunduğu adrese yapılan operasyonla yakalandı.

Başarılı operasyon sonucunda yakayı ele veren terör örgütü mensubu S.M sağlık kontrollerinin ardından soruşturmasına devam edildiği öğrenildi.

Şanlıurfa Valiliğinden yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi;

"JASAT'tan firari PKK/YPG üyesine operasyon 

Asyş. Şb.Md.lüğü JASAT tarafından yapılan istihbari çalışmalar sonucu Şanlıurfa Ağır Ceza İlamat Masasının kararı ile PKK/KCK/YPG/YDG-H Silahlı Terör Örgütüne üye olma suçundan aranan ve hakkında *3 yıl 1 ay 15 gün* kesinleşmiş hapis cezası bulunan S. M isimli şahıs uzun süre takip sonucu Jasat'ın ani baskınıyla 19.08.2021 günü saat:11.30 sıralarında Şanlıurfa ili Haliliye ilçesi Paşabağı mahallesinde icra edilen faaliyet ile yakalanmıştır."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195