Title of a News Article

Atatürk heykeli saldırganı beyin yakıyor

Şanlıurfa'da, Atatürk heykeline saldıran ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Mehmet Malbora, ifadesinde uyuşturucu kullandığını itiraf etti.

Atatürk heykeli saldırganı beyin yakıyor
banner206
Uyuşturucu kullananların yanlış yapmasını engellemek için böyle bir yola başvurduğunu açıkladı.Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, geçen pazar günü Atatürk heykeline elindeki tahra ile zarar vermeye çalışırken gözaltına alınan ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Mehmet Malbora'nın ifadesi ortaya çıktı.
SALDIRGANIN SAVUNMASI BEYİN YAKIYOR

Saldırgan heykele Allah'tan gelen mesaj ile saldırdığını iddia etti ve pişman olmadığını, yaptığından utanç duymadığını söyledi. Saldırgan, ifadesinde ayrıca uyuşturucu kullananları ikna ederek dine yönlendirmek için birlikte uyuşturucu kullandığını da itiraf etti.
"UYUŞTURUCU KULLANANLARI İKNA ETMEK İÇİN UYUŞTURUCU KULLANDIM"

İlkokulu 4'üncü sınıfta bıraktığını ve 2007 ile 2013 yılları arasında belediyenin farklı birimlerinde işçi olarak çalıştığını anlatan Mehmet Malbora, "Belediyeden ayrıldıktan sonra kendimi dini yaşamaya adadım. Bu konuda da uyuşturucu madde kullanan kişilerin arasına girerek onların yanlış yapmasını engellemek için birlikte uyuşturucu madde kullandım. Uyuşturucu maddeyi en son 1,5-2 yıl önce kullandım. Camide zikir yapıp, namaz kılıyorum. Gittiğim herhangi bir tarikat yeri yoktur" dedi.

Güncelleme Tarihi: 03 Ağustos 2017, 12:43
YORUM EKLE
YORUMLAR
Urfalı
Urfalı - 7 yıl Önce

Atamıza uzanan elleri keseriz herkes akıllı olsun

SIRADAKİ HABER

banner195