Title of a News Article

Bağlarbaşı Mahallesini karıştıran olay

.

Bağlarbaşı Mahallesini karıştıran olay
banner206
 Şanlıurfa’da Suriyeliler ile mahalleli arasında yaşanan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralanırken Suriyelilerin kaldığı eve saldırmak isteyen kalabalığı polis engelledi.
Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa’nın Bağlarbaşı Mahallesinde Suriyeliler ile mahalleli arasında daha önceden devam eden husumet gece saatlerinde kavgaya dönüştü. Bıçakların da kullanıldığı kavgada 2’si Suriye uyruklu olmak üzere 3 kişi yaralandı. Kavga nedeniyle mahalleye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yerine giden polis ekipleri, Suriyelilerin kaldığı eve saldırmaya çalışan kalabalığı uzaklaştırdı. Suriye uyruklu yaralılar ambulanslarla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken diğer yaralı ise özel bir araçla Balıklıgöl Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Uzun süre Suriyelilerin kaldığı evin önünden ayrılmayan kalabalık, Suriyelileri mahallede istemediklerini söyledi. Zaman zaman gerginlik çıkaran kalabalık, polisin uzun süren çabası sonucu ikna edilerek evden uzaklaştırıldı. Kavgaya karıştığı gerekçesiyle Suriye uyruklu bir kişi gözaltına alınarak emniyete götürüldü.
Kavgayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2016, 08:02
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hasan yıldız
Hasan yıldız - 8 yıl Önce

Urfalıların ne işi var o mahallede çıksınlar. Mahalleyi suriyeli lere bıraksınlar.

Ömer b.
Ömer b. - 8 yıl Önce

Vatanını terk eden vatan hainlerinin ne işi var asil milletimin arasında vatanına ihanet eden bunlar değil mi?

Mehmet tahta
Mehmet tahta - 8 yıl Önce

Allah kahretsin bunları bunlar bzşımıza bela olmuşlar

ahmet
ahmet - 8 yıl Önce

Bu gıdışte zaten bız çıkacaz urfa onlara kalıcak

elif
elif - 8 yıl Önce

Kendı ulkelerını bırakıp kaçtılar burda bıze mınnet duyacaklarına bızım çocuklarımıza bıçak çekıyolar madem çok yureklıydınız kendı ulkenızde kalsaydınız

Mahmut Uyanık
Mahmut Uyanık - 6 yıl Önce

Ahmet yesevi mh.2256.sk ikamet ediyorum bizim evin karşısında oturan sueiyelilerlede başımız belada kuş besliyor kuşları samimi da konduğu için adamımızı taşlarla doldurmuş durumda kaç defa şikayet üzerine polisin gelmesiyle bir sonuç çıkmadı adamlar bizlere kin bağlamış durumda bizlere ve ailelerin ise gelecek zararı kim durduracak bunun sorumlusu kim olacak en son neticede silahlar çekilip silahlar konuşacak birilerinin Kani dökülecek suriyeliler başımıza bela oldu.

SIRADAKİ HABER

banner195