Title of a News Article

Biber çektirirken elini kaptırdı!..

Biber çektirirken elini kaptırdı!..
banner206

Şanlıurfa'da, dün biber kurutma işlemi yaparken kıyma makinesi ile işlem yapan 56 yaşındaki Mehmet Kazıcı biranlık dalgınlıkla elini kaptırdı.

Merkez Haliliye ilçesine bağlı Sırrın Mahallesinde her yıl yoğun bir şekilde yapılan isot hasadı başladı. 56 Yaşındaki Mehmet Kazıcı da bu isot yapan kişilerden biriydi. Edinilen bilgiye göre, isot yapımı esnasında biberlerin makineden geçirilmesi gerekiyordu. Elleriyle biberleri elektrikli kıyma makinesine dökerek üzerinde baskı uygulayan Mehmet Kazıcı, biranlık dikkatsizlik sonucu çalışır vaziyetteki makineye elini kaptırdı. Bileğine kadar elini kaptıran Mehmet Kazıcı, acılar içerisinde kaldı. 

Olay yerine çağrılan itfaiye ve sağlık ekipleri Kazıcı'yı sakinleştirdikten sonra operasyon başlattı. İtfaiye ekiplerine düşen büyük iş uzun sürdü. Demir kesme aletleri ile sıkışan eli makineden çıkarmak isteyen itfaiye ekipleri uzun uğraşlar sonucu kıyma makinesinin bir bölümünü keserek sıkışan eli çıkardılar. Ambulansla Şanlıurfa Eğitim Araştırma Hastanesine götürülen Mehmet Kazıcı'ya ilk tedavi burada yapıldı.

Ağır yaralanan Kazıcı'nın eli, bilekten kesildiği öğrenildi. Öte yandan o anlar ise kayıt altındaydı. Acılar içerisinde kalan Kazıcı'nın görüntülerinin paylaşılmasının etik olmadığı gözlemlenerek urfastar editörleri tarafından yayına koyulmadı.

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2019, 18:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195