Title of a News Article

Birecik'te güvenlik görevlilerine saldırı: 8 yaralı

Birecik'te güvenlik görevlilerine saldırı: 8 yaralı
banner206

Şanlıurfa'da, Birecik Devlet Hastanesi'nde güvenlik görevlilerinin uyarısını dikkate almayan hasta yakınları ve çağırdıkları diğer akrabalarıyla birlikte güvenlik görevlilerine saldırdılar. Saldırı olayında 8 güvenlik görevlisinin, yaralandığı öğrenildi.

Saldırı olayı, Birecik Devlet Hastanesi’nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, güvenlik görevlileri hastaneye gelen hasta ve hasta yakınlarını maske takmaları yönünde uyardı. Bu uyarıya rağmen hastaneye maskesiz girmeye çalışan hasta yakınları ile güvenlik görevlileri arasında tartışma yaşandı.

Hasta yakınları, hastaneye çağırdıkları akrabalarıyla beraber güvenlik görevlilerine  yumruk ve sopalarla saldırdılar. Saldırıya uğrayan güvenlik görevlilerinden Zeynel Abidin K., Engin K. Bayram A. İbrahim Halil S., Abdulah Delal K., Harun K., Veysel F., ve Mustafa K., aldıkları darbelerle çeşitli bölgelerinden yaralandıkları öğrenildi.

Yaralılar, aynı hastanede tedavi altına alınırken, olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Hastane çevresinde yoğun güvenlik önlemi alındı.

Güncelleme Tarihi: 05 Ağustos 2021, 15:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195