Title of a News Article

Ceylanpınar'da patlama! Yaralılar var...

Suriye tarafından atılan roketatar sonucu 6 kişi yaralandı.

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesine saat 21.00 sıralarında Suriye tarafından roketatar atıldı. Atılan roket bir eve isabet etti. Ceylanpınar belediye başkanı Abdullah Aksak 6 vatandaşın yaralandığını söyledi. Olay yerine gelen Başkan Aksak, yaralıların Hastanelere sevk edildiğini bildirdi.

Öte yandan Hastaneye sevk edilen Yaralılar, İbrahim Işık , Eyüp Atan, Ali Işık, Hatice Atan ve Yusuf Atan'ın durumlarının ciddi olduğu ifade edildi.

ŞANLIURFA VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

Olayla ilgili Şanlıurfa Valiliği'nden açıklama geldi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, saat 21.00'de Suriye tarafından atıldığı değerlendirilen iki roketten birinin Ceylanpınar ilçesi Turgut Özal Mahallesi'ndeki bir evin çatısına isabet ettiği belirtildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Beş vatandaşımız hafif şekilde yaralanmış, yaralı vatandaşlarımız Ceylanpınar Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Olay yeri ve çevresi ile ilçe genelinde geniş güvenlik tedbirleri alınarak olaya ilişkin soruşturma başlatılmıştır.

CEYLANPINAR BELEDİYE BAŞKANI AKSAK: CAN KAYBI YOK

Habertürk canlı yayınına bağlanan Ceylanpınar Belediye Başkanı Abdullah Aksak ilçedeki son durumu aktardı.

Aksak'ın açıklamaları şu şekilde:

Saat 21:00 sularında şiddetli bir patlamayla ilçe halkı panikledi. Hamd olsun herhangi bir can kaybımız yok. 1 vatandaşımız ağır yaralı, 3 vatandaşımız da hafif yaralı. Bunlara da gerekli müdahale yapıldı. Olay anından itibaren emniyetimiz; askerimiz, kaymakamımız olay yerine intikal etti. Çok şükür can kaybımız yok şu an. Roket bir vatandaşımızın evine isabet etmiş. Ağır yaralı vatandaşı Şanlıurfa'ya sevk ettik. Vatandaşları uyardık; sokaklardan, parklardan çekilmeleri için. Çünkü her an her şey yine olabilir. İnşallah can kaybı olmadan atlatırız. Karşı tarafta herhangi bir devlet yok bunlar çete. Onun için biz vatandaşlarımızı uyarıyoruz. İnşallah bir sıkıntı yaşamadan atlatırız.

Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2019, 13:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195