Title of a News Article

Cezaevinden firar etti, suç üstü yakalandı!

Cezaevinden firar etti, suç üstü yakalandı!
banner206
Şanlıurfa'da, Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri bir başarılı operasyona daha imza attılar.

Motosiklet hırsızlarına yönelik yapılan operasyonda hırsızlar suçüstü yakalandı. Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekiplerince yapılan çalışmalarda, kentte son zamanlarda aynı yöntemlerle motosiklet çalan ve çalınan motosikletlerin ilçelere ve köylere trafik men diye satıldığı yönünde bilgiler elde edilmiş, olayların yoğun olarak yaşandığı mahallelerde çok sayıda kamerayı incelemiş, yapılan titiz çalışmalar neticesinde motosikletleri çalan şahsın aynı zamanda cezaevi firarisi olan M.B. (25) isimli şahıs olduğu öğrenildi.

Hırsızlık şüphelisi M.B, Dede Osman Mahallesinde motosiklet hırsızlığı yapmak üzereyken devriye atan polisler tarafından fark edildi. Polislerin kendisini fark ettiğini gören M.B, olay yerinden uzaklaşmaya başladı, ekiplerin uzun soluklu kovalamacası sonrası yakayı elen veren cezaevi firarisi suç üstü yakayı ele vererek gözaltına alındı. 

Soruşturmayı derinleştiren Asayiş Şube Müdürlüğü görevlileri M.B isimli şahsın Haliliye ve Eyyübiye ilçelerinden toplamda 11 adet motosiklet çaldığını ve bir şahsın kapkaç suretiyle çantasını çaldığını tespit etmiş, ayrıca M.B. isimli şahsın çok sayıda hırsızlık suçundan kaydı bulunduğu, şubat ayında tutuklandığı fakat cezaevinden kaçtığı tespit edildi.

M.B isimli şahıs 12 ayrı hırsızlık olayından adli mercilere sevk edilmiş ve çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanıp cezaevine gönderildi belirtildi.

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2018, 14:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195