Title of a News Article

Evde ölü bulundular..

Evde ölü bulundular..
banner206

İskenderun'da, Denizciler Mahallesi'nde meydana gelen acı olayda, 41 yaşındaki Aynur Mert'in evinden kötü kokuların gelmesi üzerine komşular durumunda şüphelenerek polise bildirdi. Olay yerine gelen polis evden kimseye ulaşamayınca itfaiye yardımıyla içeri girdi ve korkunç tabloyla karşılaştı.

İtfaiye yardımı ile içeriye giren polis acı tabloyla karşılaştı. Anne Aynur Mert ve çocukları 16 yaşındaki Aleyna Mert ve 14 yaşındaki Ahmet Ali Mert'in cansız bedenlerini bulundu. Anne ve çocuklarının cansız bedenlerinin bulunduğu eve gelen Cumhuriyet Savcısı, olay yeri polisleriyle beraber inceleme yaptı. Olay yerinde yapılan incelemelerinin ardından anne ve çocuklarının cansız bedenleri otopsi yapılmak üzere İskenderun Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
 
Ölenlerin yakınlar ise acı haberi alır almaz olay yerine gitti. Yakınları evin önünde gözyaşlarına boğulrken, yapılan ilk incelemenin ardından ölen anne ve çocuklarının zehirlenerek öldüğü tahmin ediliyor. Kesin ölüm nedenleri yapılacak olan otopsi sonucunda belli olacak.
 
Aynur Mert'in eşi ve çocukları babası Turgay Mert'e ise ulaşılamadığı kaydedildi.

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2021, 08:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195