Title of a News Article

Eyyübiye'de sıcak saatler...

Eyyübiye'de sıcak saatler...
banner206

ŞANLIURFA'da ev sahibinin evinden çıkmasını istemesine sinirlenen Suriyeli bir aile, evi yaktı. Evi ateşe veren Suriyeliler, kendilerine müdahale eden 2 polisi de bıçak ve sopalarla yaraladı.

Olay, Eyyübiye ilçesine bağlı Eyüp Nebi Mahallesi 3488 Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, 3 aydan beridir kiralarını ödemeyen 2'si çocuk 4 kadının yaşadığı eve gelen ev sahibi, kiracılarının evi boşaltmalarını istedi. Ev sahibinin ısrarla kendilerini evden çıkartmak istemesine kızan Suriyeliler, kapı ve pencereyi kilitleyip evi ateşe verdi. Evden çıkan dumanları fark eden komşuları olayların büyümesi üzerine polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbarla olay yerine geçen itfaiye ekipleri kapısı kilitli olan evin penceresini kırıp, çıkan yangına müdahale ederek söndürdü. Bu sırada evde bulunan kişilerin dışarı çıkmasını isteyen polise ise psikolojileri bozuk olduğu öğrenilen kadınlar taş, sopa ve bıçak atarak saldırdı. Yaşanan arbedede 2 polis vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandığı öğrenildi.

Yaralı polisler olay gelen ambulanslarla Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındılar. Polis, 4 kişiyi gözaltına aldı.

Olayla ilgili soruşturma ise sürdürülüyor.

Güncelleme Tarihi: 13 Aralık 2020, 18:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195