Title of a News Article

Fuat Avni Urfa'da yakalandı. .

.

Fuat Avni Urfa'da yakalandı. .
banner206
 Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde düzenlenen YDG-H operasyonunda gözaltına alınan zanlıların, seçim gecesi Fuat Avni Twitter adresinde paylaşılan ve oy çalacağı iddia edilen Y.Ç adlı şahsın evine bomba atan kişiler olduğu öğrenildi.
  
Edinilen bilgiye göre, seçimden önceki gece saat 01.30 sıralarında Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde bulunan bir eve kimliği belirsiz kişilerce bomba atılmış, olayda ölen ya da yaralanan olmamıştı. Olayla ilgili geniş çaplı bir operasyon düzenleyen Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Ceylanpınar ilçesinde operasyonlara başladı.

Sabah saatlerinde 3 farklı adrese düzenlene operasyonda Mehmet O., Aziz D., Murat K., Orhan B. adlı 4 kişi gözaltına alındı. Şahsıların yakalandığı evlerde yapılan aramada çok sayıda örgütsel doküman ile iki tane ruhsatsız silah ele geçirildi. Şahısların emniyetteki sorgularında seçim gecesi Fuat Avni Twitter adresinde paylaşılan ve oy çalacağı iddia edilen Y.Ç. adlı şahsın evine bomba atan kişiler olduğu öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2015, 18:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195