Title of a News Article

GAP Havaalanı karışmıştı! Nedeni belli oldu

Şanlıurfa GAP Havaalanında yolcular ile yetkililer arasında çıkan kavganın nedeni belli oldu. Türk Hava Yolları Urfa İstanbul seferi uçağı kriz çıkardı. 

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa GAP Havaalanında Türk Hava Yolları'nın 22:35 Urfa-İstanbul seferi uçağı ile 189 yolcu uçacaktı. İddiaya göre, THY'nin İstanbul'dan 160 kişilik yolcu kapasiteli uçağı ile Urfa'ya geldi. Tekrar istanbul'a dönecek olan ve 189 yolcusunun olduğu öğrenilen uçak bu kez yetersiz kaldı.

189 biletli yolcusu olduğu öğrenilen ve saat 22:35 Şanlıurfa-İstanbul seferinde uçak kapasitesi yetersiz kalınca 29 yolcu deyim yerindeyse ortada kaldı. 

ORTALIK BİR ANDA SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ!

GAP Havaalanında yolcu fazlalılığı yada uçak kapasitesinin yetersizliğinden kaynaklanan durum karşısında yolcular ve personeller arasında tartışma yaşandı. Yolculardan biri, o kadar sinirlenmiş olmalı ki, kadınların olmasına aldırış etmeden bir personele aşağılayıcı küfürler etmesi sonrası ortam bir hayli gerildi. Sözlü tartışmaların ardı arkası gelmedi ve ortalık bir anda karıştı. Bir kaç yolcu ile çalışanlar arasında kavga çıktı. Sinirlerin gerildiği Havaalanında çıkan kavga sonrası 5 kişinin çeşitli yerlerinden aldığı darbeler ile yaralandığı öğrenildi. 

Olayın daha da büyümemesi adına araya giren sağ duyulu kişiler ortamı yatıştırdı. Aile büyükleri aranarak taraflar barıştırıldı. 

THY Şanlıurfa İstanbul seferi uçağı 160 kişi ile yaklaşık 2 saat gecikmeli kalktı. Açıkta kalan 29 yolcunun ise birgün sonra bir başka uçakla gittikleri öğrenildi. 

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 19 Ağustos 2019, 08:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195