Title of a News Article

'Her kuşun eti yenmez' bey amca...

'Her kuşun eti yenmez' bey amca...
banner206

Şanlıurfa'da, Suriyeli bir kadınla dini nikah sonucunda evlenen 70 yaşındaki adam sadece bir gece yaşayabildi. Dolandırıcı olduğu tespit edilen Suriyeli kadın, yaşlı adamı dolandırdığı yetmedi bir de gizlediği kocasının gözü önünde nikahlandı.

Olay, Şanlıurfa Mersin illeri arasında yaşandı. Edinilen bilgiye göre, 70 yaşındaki M.K isimli yaşlı amca eşini kaybetmiş engelli çocuğuyla birlikte yaşıyordu. M.K’nın komşuları aracılı ile tanıştırılan ve Mersin’de yaşayan M.Z isimli 50 yaşındaki kadın 10 bin TL karşılığında Şanlıurfa’ya getirildi.

Evlenme kararı alan ikili, bir süre önce dini nikahla evlendiler. Yaşlı adamın evinde yaşamaya başlayan Suriyeli kadın, 17 bin TL değerinde altın ve 40 bin TL’yi gecenin bir yarısı bulunduğu yerden çıkardı ve evden ayrıldı.

Bir daha eve geri dönmeyen Suriyeli M.Z’nin durumundan şüphelenen yaşlı adam karakola giderek durumu anlattıktan sonra şikayetçi oldu.

Şikayet üzerine Suriyeli kadının bulunması için soruşturma başlatıldı.

GERÇEK KOCASI DA NİKAHTAYMIŞ!

Dini nikahla evlenen 70 yaşındaki M.K ile 50 yaşındaki M.Z’ye tanıklık edenler arasında Suriyeli kadının gerçek kocasının da olduğu ileri sürüldü. Yaşanan bu garip olay sonrası, nasıl bir ders çıkarılır bilinmez ama, Suriyeli kadınlara olan merakın fazla iyi olmadığı apaçık görülüyor.

Mağdur olan yaşlı adam M.K ise yetkililerden yardım bekliyor. 

URFASTAR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195