Title of a News Article

İki farklı noktada kadın cesedi bulundu

İki farklı noktada kadın cesedi bulundu
banner206

Adana'da park halinde bulunan bir araba içerisindeki durumunda şüphelenen vatandaşlar güvenlik güçlerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, aracın içinde bir kadına ait cansız beden buldu. Ekipler bölgeyi inceleyince aracın 100 metre gerisindeki boş arazide ise başından ve vücudundan silahla vurulmuş başka bir kadına ait bir cansız beden daha buldu. 

Kozan ilçesi Eskikabasakal Mahallesi Müftü Mustafa Sokak kanal mevkisinde park halindeki otomobilin durumundan şüphelenen vatandaşlar jandarmaya bilgi verdi. ihbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yapılan incelemelerde, mermi izleri bulunan otomobilin içerisindeki başında ve vücudunda ateşli silah yarası olan kadının öldüğü tespit edildi. Bölgede inceleme yapan ekipler, otomobilin yaklaşık 100 metre gerisinde boş arazide başında ve vücudunda ateşli silah yarası olan başka bir başka kadının cansız bedeni daha ulaştı.

Biri otomobil içinde, diğeri boş arazide iki kadına ait cansız beden bulundu

KİMLİKLERİ TESPİT EDİLDİ

Yapılan incelemelerin ardından bulunan cansız bedenler, önce Kozan Devlet Hastanesi'ne, ardından kesin ölüm sebeplerinin belirlenmesi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Burada yapılan araştırmalar sonucunda otomobil içerisindeki cansız bedenin Tuğçe Duman'a (27), boş arazideki cansız bedenin de Suriye uyruklu Melek Elşemo'ya (24) ait olduğu belirlendi.

Olayın aydınlatılması için soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195