Title of a News Article

Jandarma ekipleri suç makinesini yakaladı

Jandarma ekipleri suç makinesini yakaladı
banner206

Şanlıurfa'da, halkın huzurunu kaçıranlara yönelik çalışmalarını aralıksız sürdüren İl Jandarma Komutanlığı ekipleri başarılı bir operasyona daha imza attılar.

İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı JASAT ve Asayiş timleri tarafından yapılan geniş çaplı çalışmalar neticesinde K.V isimli şüphelinin Viranşehir ilçesinde bulunan ikametinde yaptığı aramalarda suç unsuru teşkil eden çok sayıda malzeme ele geçirdi.

Dün yapılan operasyonda;

(30 ) gr. Kubar Esrar, 
(2) gr. Metamfetamin, 
(1) Kök Kenevir bitkisi, 
(1) Adet Uyuşturucu Madde Kullanma Aparatı,
(4) Adet Tabanca,
(2) Adet Ruhsatsız Av Tüfeği, 
(33) Adet Tabanca Fişeği, 
(71) Adet Av Tüfeği Kartuşu, 
(6) Adet Çalıntı Motosiklet ele geçirildi.

Adeta bir suç makinesi olan şüpheli şahsın Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti, 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet ve Motosiklet Hırsızlığı olmak gibi 3 ayrı suç işlemekten dolayı hakkında soruşturma başlatıldığı ve soruşturma kapsamında gözaltı sürecinin devam ettiği öğrenildi. 

Başarılı bir operasyona daha imza atan Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Yasaların kendisine verdiği görev ve sorumlulukların gereği olarak, suç ve suçluya yönelik olarak gereken bütün önlemleri en iyi şekilde almakta, vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşaması için yürütülen çalışmaları aralıksız devam etmektedir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

URFASTAR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195