Title of a News Article

Kaçarken yakalandı

Kaçarken yakalandı
banner206
Şanlıurfa'da, İl Jandarma Komutanlığına bağlı trafik ekiplerinin yürütmüş olduğu çalışmalar neticesinde 30 bin TL değerinde yüzlerce paket kaçak sıgara ele geçirildi. 

29 Ekim günü Siverek İlçesi Büyükkazanlı ve Çiftçiler Mahallesi karayolunda yapılan denetimlerde yar kamyonet ve içerisinde sadece sürücünün olduğu araç şüphe çekti. Durumu fark eden Sürücü S.Ö isimli şüpheli geri manevra yaparak kaçmak istedi. Yolunu değiştirerek kaçmaya çalışan sürücü S.Ö, Viranşehir istikametine giderken yakayı ele verdi. 

Neden kaçtığı yakalanınca belli oldu


Uygulama noktasında jandarma ekiplerini fark ederek geri dönüp kaçan sürücü Viranşehir yolunda sıkı takip sonrası yakayı ele verdi. Durdurulan araçta 6 adet kaçak sıgara taşıyan S.Ö isimli şüpli suç üstü yakalandı. Durdurulan araçta tam 6bin adet kaçak sıgara ele geçirildi. Bu kaçak sıgaraların pıyasa değeri ise 30 bin TL olduğu öğrenildi. 

Olayla ilgili yakalanan S.Ö. isimli şahıs hakkında gerekli yasal işlem başlatıldığı öğrenildi.


Şanlıurfa İl Jandarma Ekiplerinin yapmış olduğu bu başarılı uygulama sonrası yapılan yazılı açıklamada, "Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığınca, Şanlıurfa’ya bağlı ilçelerinde emniyet ve asayişin temini ile sürücülerin güvenli seyahat etmelerini sağlamak maksadıyla aralıksız sürdürülen yol kontrol ve aramaları halkımızın güvenliği için aksatılmadan devam edecektir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur." denildi. 

HABER: AHMET YILMAZ


Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2017, 08:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195