Title of a News Article

Kıskançlık krizi 3 kişinin ölümüne neden oldu

Kıskançlık krizi 3 kişinin ölümüne neden oldu
banner206

İstanbul'un Şişli ilçesindeki bir evde 1'i kadın 3 kişi ölü bulundu. Sabah saatlerinde eve gelip kapıyı çalan silahlı saldırganın, içeride bulunan eski kız arkadaşı ile yeni sevgilisi olduğu öne sürülen genci öldürüp intihar ettiği öğrenildi.

Fulya Mahallesi Mehmetçik Caddesi'ndeki 3 katlı binanın en üst katındaki daireden silah sesleri gelmesi üzerine, apartman sakinleri durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çilingir yardımıyla eve girdiklerinde 3 kişinin hareketsiz yattığını belirledi.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları incelemede Y.S.B. (34), B.V. (27) ve Ö.A'nın (29) hayatını kaybettiğini tespit etti. Polis ekipleri olay nedeniyle çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Cumhuriyet Savcısı ile olay yeri inceleme ekiplerinin dairedeki incelemeleri sürüyor.

SİLAH SESİ DUYULMUŞ

Bina önüne gelen ölenlerin yakınları gözyaşlarını tutamazken; mahallede yaşayan vatandaşlar evden silah sesleri duyduklarını ifade etti.

ESKİ SEVGİLİSİ İLE YANINDAKİ ERKEĞİ ÖLDÜRÜP İNTİHAR ETMİŞ

Olaya ilişkin ilk bilgiler ise gün yüzüne çıkmaya başladı. Sabah saatlerinde kapıyı çalan silahlı bir şahsın, evde yaşayan eski kız arkadaşı ile yeni sevgilisi olduğu öne sürülen genci öldürüp intihar ettiği öğrenildi. haberler.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195