Title of a News Article

Komşuda korkunç olay !

Komşuda korkunç olay !
banner206

Gaziantep'in Karkamış ilçesinde iki kişiyi öldürüp fıstık tarlasına gömdüler.
Karkamış'ta korkunç olay iki gün önce bulundukları araç yakılan ve kendilerinden haber alınamayan iki genci öldürüp cesetleri Fırat kenarında fıstık bahçesi içerisinde kazdıkları çukura attılar.
Karkamış ilçesi Keklikoğlu köyü ile Gürçay köyü arasında Sarıkaya mevkiinde plakası belli olmayan beyaz renkli şahin otomobil Perşembe günü yakılmış olarak bulunmuştu. 23 yaşındaki İbrahim C. ve 25 yaşındaki Harun Ö. isimli gençler her tarafta aranıyordu. Cesetleri bu sabah fıstık tarlasında açılan çukurdan çıkartıldılar.
NRT haber merkezinin edindiği son dakika bilgilerine göre, Gaziantep'in merkez ilçesi Oğuzeli nüfusuna kayıtlı oldukları iddia edilen 23 ve 25 yaşındaki gençlere ait olduğu belirtilen cesetler bu sabah 04.00 sularında Karkamış ilçesi ada mevkiinde Fırat kenarında bulunduğu öğrenildi. Cesetleri bulunan gençlerin  nasıl öldürüldüğü araştırılıyor.
İddiaya göre Perşembe gecesi yakılan beyaz renkli Şahin otomobilin iki kilometre uzağında 23 yaşındaki İbrahim C. ve 25 yaşındaki Harun Ö. isimli gençlerin cesetleri bulunması üzerine ilçe jandarmaya haber verildi.
Olay yerinde geniş çaplı araştırma yapan jandarma otopsi yapılmak üzere iki gencin cenazelerini Gaziantep Adli Tıp Kurumuna sevk ettiği, olayın aydınlatılması için Gaziantep emniyet müdürlüğü asayiş şubesine bağlı cinayet masası dedektifleri tarafından özel bir ekip kurulduğu öğrenildi. 
Cinayeti işleyen kişi veya kişiler öldürdükleri iki gencin kafalarına sert bir cisimle vurdukları tesbit edilirken, olayla ilgili 3 kişinin sorgusunun devam ettiği belirtildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195