Title of a News Article

Kur'an kursunda yaşanan dayakla ilgili Urfa Valiliğinden flaş açıklama!

Kur'an kursunda yaşanan dayakla ilgili Urfa Valiliğinden flaş açıklama!
banner206

Şanlıurfa'da, bir Kur'an kursunda din görevlisi tarafından plastik sopa ile 3 öğrencinin dövüldüğü görüntüler sosyal medyada geniş yankı buldu. Vicdanları sızlatan görüntüler sonrası din görevlisi gözaltına alındı, psikolojik destek gören 3 çocuk ise ifadeleri sonrası ailelerine teslim edildi.

Sosyal medyada ve bazı yayın organlarında çıkan haberler sonucunda harekete geçen Şanlıurfa Valiliği'nden konuyla ilgili açıklama yapıldı.

Söz konusu Eyyübiye ilçesi Kur'an kursunda yaşanan görüntülerin yürekleri sızlattığı sözlerinin yer aldığı açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"İlimiz Eyyübiye ilçesinde faaliyet gösteren bir kurs merkezinde geçtiğimiz Ramazan ayında hoş olmayan ve yüreğimizi sızlatan görüntüler yaşanmıştır. Olayın görüntülerinin 23.05.2022 tarihinde bazı sosyal medya platformlarında paylaşılması üzerine; güvenlik güçlerimizce ivedi başlatılan tahkikatın ardından, şüpheli A.T. gözaltına alınmıştır. 

Darp edilen üç (3) çocuk, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü uzmanlarınca verilen psikososyal destek eşliğinde alınan ifadelerinin ardından ailelerine teslim edilmiştir. Kurs yeri ile ilgili inceleme başlatılmış olup, olaya ilişkin adli ve idari inceleme/soruşturma devam etmektedir. Konu Valiliğimizce hassasiyetle takip edilmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195