Title of a News Article

Maşuk'ta Büyük Tehlike

​​​​​​​Maşuk'ta özellikle akşam saatlerinde ve hafta sonları küçük çocukların araç kullandığı yönünde şikayetlerin ardı arkası kesilmiyor.

Maşuk'ta Büyük Tehlike
banner206

(URFASTAR) TOKİ konutlarının yapımı ile yıldızı parlayan Maşuk Bölgesinde son günlerde küçük yaştaki çocukların araç kullandığına yönelik şikayetler artmaya başladı. Bazı duyarsız ailelerin de ihmalkarlığı ile çocuklara verilen araçların karıştığı kazaların can kaybına neden olmasından endişe ediliyor. Özellikle akşam saatlerinde ve hafta sonları artan vakalarda vatandaşlar, emniyet güçlerinin bölgede devriye gezerek benzeri olaylara müdahale etmesini istedi.

"10-12 YAŞLARINDA ÇOCUKLAR ARAÇ KULLANIYOR"

Maşuk'ta her gün defalarca rastlanan olayların önüne geçilmesi için çağrıda bulunan vatandaşlar, "10 yaşlarında çocukların araba kullandığını görüyoruz. Kimisi babasından anahtarı gizlice alıyor, kimisine ise babası anahtarı vererek fırına ya da markete gönderiyor. Denetimler arttırılırsa olası ölümlü olayların önüne geçilebilir" diyerek çağrıda bulundular.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Urfalı
Urfalı - 3 yıl Önce

Telefonunuza kaydedip ulusal kanalların watshap ihbar hattına gönderin yayınlansın yerler yüksek miktarda cezayı bakalım bir daha yapıyorlar mı

SIRADAKİ HABER

banner195