Title of a News Article

O kritik toplantı sona erdi...

.

O kritik toplantı sona erdi...
banner206
 1 Kasım’da gerçekleştirilecek olan genel seçimler öncesi Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük başkanlığında seçim güvenliği toplantısı gerçekleştirildi. 

 Şanlıurfalıların seçim günü özgür iradeleriyle güvenlik içerisinde oy kullanabilmeleri için alınacak güvenlik tedbirleriyle ilgili bir toplantı gerçekleştirdiklerini belirten Vali Küçük; “Amacımız demokrasinin işleyebilmesi için gerekli güvenlik tedbirlerinin alınmasıdır. Seçime giden günleri ve seçim gününü güvenli bir şekilde tamamlayabilmek için çalışıyoruz. Bu süreçte siyasi partilerin seçim çalışmalarının ve vatandaşlarımızın oy kullanmalarının güvenliğinin sağlanması önceliğimizdir. Seçimin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.  

Toplantı, konu ile ilgili hazırlanan brifingin katılımcılara aktarılmasıyla devam ederken alınacak güvenlik tedbirleri görüşüldü. Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük’ün başkanlık ettiği ve Valilik toplantı salonunda yapılan toplantıya; Vali Yardımcısı Uğur Sezer, kaymakamlar, il emniyet müdürü Eyüp Pınarbaşı ve il jandarma komutanı  Albay Selman Kömürcü katıldı. 

 

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2015, 18:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195