Title of a News Article

Şanlıurfa'da terör operasyonuna tutuklama

Şanlıurfa'da terör operasyonuna tutuklama
banner206
 İstanbul Beşiktaş'ta maç çıkışı 10 Aralık'ta meydana gelen, çoğunluğu polis 45 kişinin şehit olduğu bombalı terör saldırının ardından operasyonlar hız kazandı. Şanlıurfa'da terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonlarda aralarında HDP ve DBP'lilerin de bulundupu birçok kişi gözaltına alınmıştı. Gözaltınına alınanlardan 13 kişi ise çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Beşiktaş'taki saldırının ardından terör örgütü PKK ile irtibatlı olduğu saptanan kişilere yönelik Şanlıurfa'da ekipler tarafından operasyon düzenlendi. Yapılan operasyonlarda aralarında belediye eş başkanlarının da bulunduğu çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Gözaltına alınan kişiler kolluk kuvvetlerindeki sorgularının ardından sağlık kontrolüne götürüldü. Sağlık kontrolü tamamlanan kişiler ise daha sonra savcı karşısına çıktı. Savcılık ifadelerinin ardından 26 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Nöbetçi mahkemeye çıkarılan şüpheliler; Ahmet V., Şefika K., Ahmet D., Akıl G., İbrahim A., Ahmet İ., Engin Ç., Ahmet E., Abdurrahman A., Mustafa A., Adnan E., Fehime T. ve Yusuf G., 'terör örgütü üyesi olma' suçundan tutuklanarak cezaevine konuldu.

Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2017, 13:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195