Title of a News Article

Siverek'te Sular Durulmuyor

Siverek'te 4 kişinin yaşamını yitirdiği köyde bu kez alevler yükseliyor.

Siverek'te Sular Durulmuyor
banner206

(URFASTAR) Siverek Taşlı Kırsal Mahallesinde Cumartesi günü meydana gelen kavga sonrası 4 kişinin yaşamını yitirdiği olayın ardından gerginlik devam ediyor. Bu akşam saatlerinde aynı köyde bu kez bazı evlerde yangınlar çıktı. Köyde bazı evlerin ateşe verildiği iddia edilirken, gün içerisinde bu gerginliğin daha da artacağından endişe ediliyor. Bu akşam saatlerinde meydana gelen yangına itfaiye ekipleri müdahale ederken, yangının neden çıktığına yönelik araştırmanın başlatıldığı öğrenildi.

4 ŞÜPHELİ ADLİYEYE SEVK EDİLMİŞTİ

Siverek'te hafta sonu meydana gelen ve 4 kişinin ölümü ile sonuçlanan olayın şüphelileri bu sabah saatlerinde geniş güvenlik önlemleri arasında adliyeye sevk edilmişti. Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınmalarının ardından ilk olarak sağlık kontrolleri gerçekleştirilen H., B., M. ve A. D.'nin adli işlemlerine başlanmıştı.

VALİ ERİN SUKUNET ÇAĞRISINDA BULUNMUŞTU

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Siverek’e bağlı Taşlı kırsal mahallesinde akraba iki aile arasında meydana gelen ve 4 kişinin ölümü ile sonuçlanan olay sonrasında bölgeye giderek taraflara sükûnet çağrısında bulunmuştu. Vali Erin, “Adli soruşturma devam ediyor. Arazi kullanımı ve paylaşımından kaynaklı insan hayatına bu şekilde kıyılmasının önüne geçmek için alınması gereken tedbirleri içeren, sosyolojik boyutları da olan akademisyenler, sosyologlarla geliştirdiğimiz bir proje. Bu çalışmamız tamamlandıktan sonra, Şanlıurfa ve ilçelerinde yaşanan olaylara son vermek için alınması gereken önlemleri almış olacağız” ifadelerini kullanmıştı. Hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara da şifalar dileyen Vali Erin, olayın aydınlatılmasına yönelik çalışmaların güvenlik güçlerince sürdürüldüğünü, en kısa sürede netice alınmasını ümit ettiklerini ifade etmişti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195