Title of a News Article

Siverek ve Suruç'ta flaş operasyon!

Siverek ve Suruç'ta flaş operasyon!
banner206

Şanlıurfa'da, il jandarma komutanlığına bağlı kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele ekiplerince Siverek ve Suruç ilçelerinde yapılan operasyolar neticesinde uzun namlulu silahlar ve eron maddesi ele geçirildi. 

Jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonlar geçtiğimiz günlerde gerçekleşti. Siverek ve Suruç ilçelerinde yapılan operasyonlarda 2 adet kaleşnikof uzun namlulu silah, çok sayıda tabanca, mühimmat, eroin ve esrar maddesi ele geçirildi. 

Şanlıurfa il Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada şunlar denildi;

"1. Şanlıurfa İl J.K.lığınca, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele kapsamında 15-22 Kasım 2019 tarihleri arasında, Siverek ve Suruç ilçelerinde icra edilen operasyonlarda (16) kg kubar esrar, (53) gr eroin, (2) adet hassas terazi, (2) adet AK47 kaleşnikof piyade tüfeği, (3) adet tabanca, (10) adet AK47 kaleşnikof piyade tüfeği şarjörü, (4) adet tabanca şarjörü ve bu silahlara ait (166) adet mühimmat ile (1) adet silah üstü dürbün ele geçirilmiştir.

2. Olaylarla ilgili (14) şüpheli şahıs gözaltına alınmış olup, bu şahıslardan (6) şüpheli şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.

3. Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, yasaların kendisine verdiği görev ve sorumluluklarının gereği olarak, kaçakçılık faaliyetlerine yönelik gereken bütün önlemleri en iyi şekilde almakta, vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde yaşaması için yürütülen çalışmalara aralıksız devam edilmektedir.  Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2019, 10:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195