Title of a News Article

Şüpheli ölüm aydınlandı

Şüpheli ölüm aydınlandı
banner206

Şanlıurfa'da, bir kaç önce meydana gelen şüpheli ölümle ilgili geniş kapsamlı bir araştırma yapan il emniyet müdürlüğü ekipleri, Hüseyin Doğan isimli şahsın trafik kazası sonucu değil, taş ve sopayla feci bir şekilde can verdiğini tespit etti. 

23 aralık perşembe günü yaşanan ölümlü olayı aydınlatmak için çalışma başlatan Şanlıurfa il Emniyet Müdürlüğü, hayatını kaybeden Hüseyin Doğan'ı öldüren failleri tespit ederek gözaltına aldığı öğrenildi. 

Olayla ilgili aynı gün başlatılan operasyonla 3 kişi gözaltına alındı. Hakim karşısına çıkarılan 3 kişiden ikisi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı, bir kişi ise kasten adam öldürmekten tutuklanarak ceza evine gönderildi. 

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğnden yapılan yazılı açıklamada ise şunlar denildi.

"23.12.2019 günü ilimiz Haliliye ilçesi Ahmet Yesevi Mahallesi 2241 Sokak üzerinde ölümlü trafik kazası meydana geldiği, yayaya çarpan aracın olay yerinden kaçtığı ve yaralanan Hüseyin DOĞAN isimli şahsın sevk edildiği Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği ihbarı üzerine, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği görevlilerince yapılan çalışmalarda; olayın trafik kazası olmadığı, üç şahsın maktul Hüseyin Doğan'ı önce taş ve sopa ile darp ettikleri, daha sonra kovalamaca esnasında araç ile ezerek olay yerinden kaçtıkları ve şüpheli şahısların Y. K. (26),R. K.(24) ve H. K. (28) isimli üç erkek şahsın olduğu tespit edilmiştir. Aynı gün yapılan operasyon ile şüpheliler yakalanmış ve gözaltına alınmış, işlemleri bitiminde adli mercilere sevk edilen şüphelilerden R. K. (24) ve H. K(28) isimli şahıslar adli kontrol kararı ile serbest bırakılmış, Y. K.(26)isimli şahıs ise Kasten Öldürme suçundan tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir."

Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2019, 14:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195