Title of a News Article

Tecavüzcüler serbest bırakıldı

Tecavüzcüler serbest bırakıldı
banner206

Kahramanmaraş'ta, Pazarcık ilçesinde 16 yaşındaki genç bir kız tecavüze uğrayıp hamile kaldığı iddiasıyla jandarma harekete geçti. Yapılan operasyonla 1'i kadın 6 kişi gözaltına alındı.

Antalya'da yaşayan Cennet D, katıldığı bir televizyon programında Pazarcık'ta babasının yanında kalan kızı G.D'ye 4 kişinin tecavüz ettiğini öne sürüp, 2 aylık hamile olduğunu söyledi. Cennet D. ayrıca, Antalya Kemer Jandarma Komutanlığı'na giderek kızına tecavüz edenler hakkında şikayetçi oldu. Jandarma ekiplerince yapılan operasyonda 1'i kadın 6 kişi gözaltına alındı.

Pazarcık İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, başlatılan soruşturma kapsamında dün sabah çok sayıda adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda M.G. (25), F.K. (24), N.A. (21), A.M.K. (23), A.A. (19) ve K.C. (17) gözaltına alındı. Şüpheliler, jandarmadaki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

4 ŞAHIS ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST KALDI

Cumhuriyet Savcısı tarafından sorgulanan şüphelilerden A.A. ve K.C. serbest bırakılırken M.G, F.K, N.A. ve A.M.K. ise çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı. haberler.com

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2020, 08:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195