Title of a News Article

Tombalacılar suçüstü yakalandı!

Tombalacılar suçüstü yakalandı!
banner206

Şanlıurfa'da, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri yaptıkları bir aylık teknik takip sonucunda tombala oynatan şahısları oynattıkları mekanlarda suç üstü yakaladı.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı asayiş şube ekipleri bir ay süren teknik takip sonucunda kumar oyunu olan tombala tüccarlarının mekanlarına operasyon düzenledi. 

Tombala oynatılan mekanlara yönelik yapılan operasyonlarda 5 şüpheli gözaltına alınmış ve birçok kumar malzemesi ele geçirildiği öğrenildi. 

Oynayanlarda cezasız kalmadı!

Tombala oynatılan mekanlara yönelik yapılan operayonlarda; gözaltına alınan şahıslara yönelik adli işlem başlatılmış, suç unsurları ele geçirilmiş ve bu mekanlarda kumar oynayan şahıslara para cezası verildiği bildirildi. Toplamda 104 şahsa 33 Bin 280 Türk Lirası para cezası kesildiği İl Emniyet Müdürlüğü tarafından açıklandı. 

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğünden yazılı açıklama ise şöyle;

"*Asayiş Şube Müdürlüğü* olarak ilimiz genelinde kumar oynamak için yer ve imkan sağlayarak vatandaşlarımızı mağdur edip kazanç saglayan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda; son bir ay içerisinde *5 ayrı işyerinde* yapılan kontrollerde *tombala* oynattığı tespit edilen *5 şüpheli şahsa "Kumar oynamak için yer ve imkan sağlama"* suçundan adli işlem yapılmıştır. İşyerlerinde yapılan kontrollerde *5 adet kamera cihazı, 8 adet tv, 5 adet tombala makinası, 1150 adet pul, 190 adet tombala kartı ve 1220 tl para* elde edilmiştir. Tombala oynadığı tespil edilen *104 şahsa* toplamda *33280 tl* Kabahatler Kanunu kapsamında idari para cezası kesilmiştir.

Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2019, 16:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195