Title of a News Article

Urfa'da arazi anlaşmazlığı yine can aldı

Urfa'da arazi anlaşmazlığı yine can aldı
banner206

Şanlıurfa'da, dün arazi anlaşmazlığı nedeniyle ağabey kardeş arasında çıkan silahlı kavgada E.Ş hayatını kaybederken, yaralanan oğlu genç hemşir İlhan Ş. ise yaşam mücadelesi veriyor.

Olay, dün Karaköprü ilçesine bağlı Maşuk mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, arazi anlaşmazlığı nedeniyle bir süredir tartışan ağabey kardeş arasında gerginliğin tırmanmasıyla başlayan tartışma silahlı kavgaya dönüştü.

Ailelerin de karışmasıyla büyüyen kavgada pompalı tüfekle ağabeyi Ethem Ş.'yi, oğlu hemşir İlhan Ş.'yi ve Fuat Ş.'yi vuran ismi öğrenilemeyen kardeş, olay yerinden kaçarak firar etti.

NÖBETTEN ÇIKTI SİLAHLI KAVGADA AĞIR YARALANDI

Baba Ethem Ş., kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, oğlu genç hemşir kaldırıldığı özel Meydan Hastanesi'nde yaşam mücadelesi veriyor. Durumunun ağır olduğu öğrenilen genç hemşir geçtiğimiz yıl hemşirelik okulundan mezun olmuş ve Harran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yoğun bakım servisinde hemşire yardımcısı olarak görev yaptığı ve dün yaşanan kavga sabahı hastanedeki görev nöbetinden çıktığı öğrenildi. 

URFASTAR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142