Title of a News Article

Urfa'da böyle hırsızlık görülmedi! Güpegündüz kucağına alıp gitti...

Urfa'da böyle hırsızlık görülmedi! Güpegündüz kucağına alıp gitti...
banner206

Şanlıurfa'da, güpegündüz cadde üzerinde giyim mağazası önündeki elbiseyi gözüne kestiren hırsız elbiseyi mankeniyle birlikte çaldı. 

​​​​​​(ÖZEL HABER)

Hırsızlık olayı dün Haliliye ilçesi Atatürk caddesinde meydana geldi. Kentin en yoğun ve işlek caddesinde kadınlara özel olan giyim mağaza önünde bir süre bekleyen hırsız, etrafı kolaçan ettikten sonra mağazanın girişindeki mankeni üzerinde bulunan elbisesiyle birlikte kucağına alarak hiç birşey yokmuş gibi rahat hareketle uzaklaştı.

Bir süre sonra giysili yapay mankeni kapının önünde göremeyen mağaza sahipleri güvenlik kamerasını inceledi ve çalındığını fark ettiler. Durumun polise bildirilmesiyle güvenlik kamera görüntüleri izlendi ve hırsızlık yapan şahsın kimliği belirlendi.

KISA SÜREDE YAKALANDI

Güvenlik kamerasına takılan hırsızın seri ve soğuk kanlılığı adeta şok etkisi yarattı. Güpegündüz meydana gelen hırsızlık olayında onlarca kişinin arasında gözüne kestirdiği giysiyi mankeniyle çalan çalan hırsız dükkan sahiplerini de hayrete düşürdü.

Hırsızlık yapan şüpheli güvenlik kamerasına yansıyan yüzü sayesinde kimliği tespit edildi ve yapılan çalışma neticesinde hırsız kısa sürede yakalandı.

Gözaltına alınan hırsız, gözaltına alındıktan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklandığı öğrenildi.

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2021, 22:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195