Title of a News Article

Urfa'da eşek eti satan kasap yakalandı

Urfa'da eşek eti satan kasap yakalandı
banner206

Şanlıurfa'da, hafta sonu çöp konteynerinde kesilmiş eşek ayağı bulunmasının ardından harekete geçen Haliliye Belediyesi zabıta ekipleri, çok geçmeden eşeği kesen kasabı tespit etti. Polisler tarafından gözaltına alınan kasap adliyeye sevk edildi.

Şoke eden olay pazar günü Haliliye ilçesi Yenişehir Mahallesi'nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, sokak çöpçüleri cadde ve sokakları süpürgeleriyle temizledikten sonra topladıkları çöpleri konteynere boşaltmak istedi. Bunun üzerine konteynere çöpünü boşaltırken küçük baş ve büyükbaş hayvandan farklı kesilmiş ayakları temizlik personelleri şüphe üzerine ekiplere haber verdi. Seri bir şekilde olay yerine gelen Haliliye Belediyesi Zabıta ekipleri yaptıkları kontroller sonucunda kesilmiş hayvan ayaklarının bir eşeğe ait olduğunu tespit etti. 

İl Emniyet Müdürlüğü ve Tarım İl Müdürlüğü'nün de dahil olayla ilgili bölgede geniş çaplı inceleme başlatıldı. Kesilmiş eşek ayaklarının ve iç organlarının kim yada kimler tarafından çöpe atıldığı yönünde yapılan incelemeler sonucunda bölgedeki tüm güvenlik kameraları saniye saniye izlendi ve eşeği katlederek etini insanlara yedirmeye çalışan kasabın kim olduğu ortaya çıktı.

Kim tarafından kesildiği öğrenilen kasaba polis eşliğinde baskın yapan Haliliye Belediyesi Zabıta ekipleri, kasap dükkanını mühürledi. Polisler tarafından gözaltına alınan ismi öğrenilemeyen kasabın ise adliyeye sevk edildiği öğrenildi.

Kasabın eşek etini satıp satmadığı ise henüz biliniyor.

URFASTAR

Resim

Resim

Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2022, 10:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195