Title of a News Article

Urfa'da flaş operasyon!

Urfa'da flaş operasyon!
banner206

Şanlıurfa'da, Jandarma timi Jasat'tan milyonluk kaçakçılığa ağır darbe vuruldu.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürlüğü (JASAT), İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Eyyübiye İlçe Jandarma komutanlığı ekiplerince yapılan istihbari çalışmalar neticesinde; Eyyübiye İlçesi Yukarıçaykuyu mahallesinde ikamet eden O.Ç.Ö. isimli şahsın ikametinde dün yapılan operasyonla birlikte adli arama; 128.000 Adet Bandrolsüz Makaron( Piyasa değeri yaklaşık 13 Bin Tl.) ile 33.000 Adet Gümrük Kaçağı Ray-Ban Marka Güneş Gözlüğü( Piyasa değeri yaklaşık 10 Milyon Tl.) ele geçirildi.

Cumhuriyet Savcısının talimatı ile ele geçirilen gümrük kaçağı ürünler muhafaza altına alınmış ve şüpheli şahıs O.Ç.Ö. Adli makamlara sevk edilmek üzere gözaltına alındığı öğrenildi.

Operasyon sonrası Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"yasaların kendisine verdiği görev ve sorumluluklarının gereği olarak, her türlü aranan şahısların yakalanması ve uyuşturucu madde tacirlerinin faaliyetlerine yönelik gereken bütün önlemleri en iyi şekilde almakta, vatandaşlarımızın sağlıklı, huzur ve güven içerisinde yaşaması için yürütülen çalışmalara aralıksız devam edilmektedir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195