Title of a News Article

Urfa'da neler oluyor!...

Urfa'da neler oluyor!...
banner206
 Şanlıurfa'da bir esnaf daha kayıplara karıştı.
Ekonomik krizle birlikte kredi ve borçla iş yapan çok sayıda Urfalı iş adamı ve esnaf iflas ettiği Şanlıurfa'da yetkililerin çözüm bulmaları istendi. İş adamları ve esnaf ve çiftçiler Tefecilerin pençesine düşüyor. 
Döviz artışı ile birlikte özellikle inşaat sektörün de ki iflâsların bir bira konuşulduğu Şanlıurfada ünlü kuyumcu M.T.nin büyük miktarda para ile ortadan kaybolması kuyumcu sektöründe şok etkisi yarattı

Şanlıurfa'da inşaat sektörünün marka isimlerinden olan F.S, Akaryakıt sektörü ve gıda sektöründe önemli isimlerin iflas ederek kayıplara karışması piyasaları olumsuz etkilerken, kuyumcu sektörünün en güvenilir ismi olan M.T' nin iş yerini kapatması ve kayıplara karışması son anda fark edildi. Urfa'da ki kuyumcu sektörünün büyük kısmına toptan altın satan ve milyon dolar emanet para taşıyan T'nin kayıplara karışması iddiası bir çok ismi iflasa götüreceği ifade ediliyor.

İsmini açıklamayan bir çok kuyumcunun emanet altınları ve dövizleri ile kayıplara karışan M.T bayram öncesi bir çok esnaftan altın aldığı iddia ediliyor. M.T'nin kayıplara karışması ile birlikte Urfa'da ki kuyumcu esnafı büyük şok yaşarken önemli isimlerin iflası söz konusu olduğu ileri sürülüyor.
Öte yandan Zahireciler borsasında kısa süreli esnaflık yapan bir kişi yakın tarihte yaklaşık 20 trilyon esnaftan alarak kayıplara karışmıştı. 

CANBEYLİ DEVLETE SESLENDİ
Şanlıurfalı iş adamı Selahattin Canbeyli sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak son günlerde yaşanan  gelişmeler hakkında paylaşımda bulundu.
Canbeyli paylaşımında şunları ifade etti. 

İş çığırından çıktı . Buğday pazarında biri çıktı bütün esnafın birikimini götürdü, inşaat piyasında bir mütaahit kendisinden daire ve dükkan alanların parasını götürdü, petrol piyasasında bir petrolcü piyasayı çarptı gitti dünde bir kuyumcu piyasadan yüklü bir para toplayarak ortadan kayboldu şimdi soruyorum devlet vergi  toplamak içinmi var ,  bu halk düşmanlarını yakalayıp niye adelete teslim etmiyor,  şimdi kiminle ticaret yapacaksın o güven kaldımı. Güveni sağlamak devletin görevidir bu kaçan kişileri yakalamak ve halkın parasını tahsil etmek zorundadır .  Vergi vermek zorunlu ise  devletin  vatandaşın hakkınıda korumak  mecburiyetindedir.

Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2018, 22:51
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hakikat hak soyler
Hakikat hak soyler - 6 yıl Önce

Birikmis zekatlari vede haram paralari alip kacmis

Zeynal taş
Zeynal taş - 6 yıl Önce

Sayın canbeyli bey bu kaçan insanlar dünkü esnaflar değil farkındaysanız yıllarını esnaflığa vermiş insanlar fakat bu ilimizde tefe tüfe olayı bitmediği zaman kusura bakmayın tüm büyük iş adamları bitmeye mahkumdurlar ben bizzat tefe tüfe olayı için savcılık a gitmemize rağmen yetkililer bu konu da hiç bir şekilde bir işlem yapmamaları için çalışıyor yetkililer e sesleniyorum lütfen bu konu da milletin sesini duyun

Emine
Emine - 6 yıl Önce

Neden bu dolandırıcıların isimleri tam yazılmıyor f s nedir m t nedir isimlerini tam yazın

Şükrü
Şükrü - 6 yıl Önce

Kimsenin parasını alıp kaçacak biri değildir

memo
memo - 6 yıl Önce

lan oglum adamın serveti alır satar seni yedi ceddini bilip bilmeden kaçmış top atmış yazmayın namusuz lar

Şükrü
Şükrü - 6 yıl Önce

Kimsenin parasını alıp kaçacak biri değildir

Tiran
Tiran - 6 yıl Önce

Urfadaki ticaret guven uzerine. AFIYET OLSUN

Oğuzhan
Oğuzhan - 6 yıl Önce

Adamlar demek mahareliymis.


SIRADAKİ HABER

banner195