Title of a News Article

Urfa'da o davada sıcak gelişme

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde yaklaşık 2 yıl önce polis memurları Feyyaz Yumuşak ile Okan Acar'ın evlerinde şehit edilmesine ilişkin davanın görülmesine devam edildi.

Urfa'da o davada sıcak gelişme
banner206
 Şanlıurfa 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın 5. duruşmasında, "devletin birliği ve ülke bütünlüğü bozma, kişiyi yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle öldürme" suçlarından müebbet hapsi istenen tutuklu sanıklar Sedat, Hüseyin ve Hasan Aydın ile Mehmet Naci Yılmaz'ın yanı sıra avukatları hazır bulundu. Sanık yakınlarının da katıldığı duruşmada, mahkeme başkanı sanıkların suçlarını tekrar okudu.

Sanıklar ise savunmalarında üzerlerine atılı suçları kabul etmedikleri ve olayla ilişkilerinin bulunmadığını iddia etti. Mahkeme heyeti, sanıkların dördünün de tutukluluk halinin devamına karar verdi. Heyet, cumhuriyet savcısının mütalaasını hazırlaması için duruşmayı erteledi.

Terör örgütü 
PKK mensupları, 22 Temmuz 2015'te Ceylanpınar İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polisler Feyyaz Yumuşak ve Okan Acar'ı evlerinde şehit etmişti. Tutuklanan 9 zanlıdan 5'i önceki duruşmalarda tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2017, 19:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195