Title of a News Article

Urfa'da OSB'de rehine krizi!

Urfa'da OSB'de rehine krizi!
banner206

Şanlıurfa'da, Organize Sanayi Bölgesi'nde bir tekstil fabrikasında çalışan biri kadın 2 kişi, maaşlarını alamadıklarını ileri sürerek güvenlik personelini satır ve bıçakla rehin aldılar...

Olay, Şanlıurfa Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi 2. kısımda bir tekstil fabrikasında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, fabrikada çalışan birçok işçi aylardır maaş alamıyordu. İşten ayrılan fakat içeride alacağı olduğunu iddia eden eski çalışan ve Bayram P. güvenlik personeli tarafından dışarı çıkarılması istendi. Bunun üzerine Dilek Ş. ile harekete geçen Bayram P,  güvenlik personeli Gökhan İ'yi bıçak ve satırla rehin aldılar. 

Paniğe neden olan rehin alma olayında bölgeye çok sayıda asker, sağlık personeli ve itfaiye ekibi sevk edildi. 

Satırla güvenlik personelini rehin alan Bayram P. ve Dilek Ş., kendilerini ikna etmeye çalışan askerlere dert yandılar. Aylardır maaş alamadıklarını, bu yüzden de eve ekmek bile götüremediklerini gözyaşlarıyla dile getiren Kadın çalışan Dilek Ş., elindeki bıçakla sinirlerine zor hakim olduğu görüldü. 

İsmi öğrenilemeyen fabrika yetkililerinden bir kişi, güvenlik bariyerini aşarak güvenlik personelini rehin alan Bayram ve Dilek'e saldırmak istedi. Askerlerin duyarlılığı sonucunda engellenen yetkili ile işçiler arasında sözlü tartışma yaşandı. Kendilerini silahla tehdit edildiğini de ileri süren Bayram P., asker ve sağlık çalışanlarının uzun uğraşları sonucu ikna oldu. Ellerindeki bıçak ve satır güvenli bir yere alınırken, güvenlik personelini rehin alan fabrika işçisi Bayram P. teslim oldu. Elleri kelepçelenen Bayram ve Dilek Ş. gözaltına alınarak OSB karakoluna götürüldüler. 

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2021, 18:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142