Title of a News Article

Urfa'da yan bakma kavgası! 4 kişi yaralandı

Urfa'da yan bakma kavgası! 4 kişi yaralandı
banner206

Şanlıurfa'da, yan bakma kavgasında silahlar konuştu. Ancak filmlerde yaşandığı görülen olay Ceylanpınar ilçesinde yaşandı.

Akıllara durgunluk veren olay dün gece saatlerinde Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesine bağlı Yenişehir Mahallesinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Sokakta yürüyen 18 yaşındaki A.R., karşılaştığı 3 genç ile yan baktı diye tartışmaya girdi. Tartışmanın ardından mahalleden ayrılan şahıs, yanında av tüfeği ve ruhsatsız tabanca ile geri dönerek etrafa rastgele ateş açtı.

4 KİŞİ YARALANDI

Silah sesleri üzerine evlerinden çıkan mahalleli ile A.R. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine yeniden etrafa rastgele ateş açan A.R., mahalle sakinlerinden Murat K., Halil İbrahim K., İlyas Ramazan K. ve Hamza T. yaraladı.

Ambulansla hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken kaçan zanlı ise Ceylanpınar İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından Selahattin Eyyübi Mahallesi'nde saklandığı yerde yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Öte yandan olayda park halindeki bir araca da mermilerin isabet ettiği ve maddi hasar oluştuğu belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2022, 13:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195