Title of a News Article

Urfa'da yapılan operasyonda ele geçirildi

Urfa'da yapılan operasyonda ele geçirildi
banner206

Şanlıurfa'da, jandarma ekiplerince belirlenen adreslere yapılan operasyonlarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Edinilen bilgiye, Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin de desteğiyle uyuşturucu tüccarlarına yönelik operasyon yapıldı. Geçtiğimiz cuma günü yapıldığı öğrenilen operasyonlarda, şüpheli 2 kişiye ait ikametlerine yapılan operasyon sonucunda 6 buçuk kilo kubar esrar, 123 adet uyuştucu hap, 4 gr. toz esrar, 28 kök kenevir bitkisi ve bunları satışında kullanılan bir adet hassas terazi ele geçirildi.

Olayla ilgili 5 şüpheli şahıs birgün sonra çıkarıldıkları adli makamlarca 2'si tutuklanmış, 3'ü ise adli kontrol şartıyla serbert bırakıldığı öğrenildi.

Başarılı bir operasyon sonrası Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada ise, 'yasaların kendisine verdiği görev ve sorumlulukların gereği olarak her türlü kaçakçılık faaliyetlerine yönelik gereken bütün önlemleri en iyi şekilde almakta, vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde yaşaması için yürütülen çalışmalara aralıksız devam edilmektedir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.' denildi.

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2020, 11:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195