Title of a News Article

Urfa Emniyetinden flaş açıklama!

Urfa Emniyetinden flaş açıklama!
banner206
Sosyal medyada da söylentilere neden olan 'AK Partili Milletvekili Halil İbrahim Yıldız ve Abisi Celal Yıldız'a yönelik saldırı olacaktı' iddiaları bugün Şanlıurfa Emniyetinden yapılan açıklamayla doğrulandı. 
Şanlıurfa Emniyeti ekiplerinin yapmış olduğu operasyon neticesinde eylem hazırlığındaki PKK'lılar gizlendikleri adreste kıskıvrak yakalandı. 

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde AK Partili yöneticilere ve güvenlik güçlerine yönelik yapılmak istenen saldırı planı yapılan operasyonla önlendi.

26 Haziran pazartesi günü yani Ramazan Bayramının 2. gününde Şanlıurfa Emniyeti İstihbarat ve Terörle Mücadele ekiplerinin yürütmüş olduğu başarılı çalışmalar sonucu terör örgütü PKK’ya mensup 4 kişi Suruç ilçesinde kıskıvrak yakalandı.

Terör örgütü mensuplarının yakalandığı adreste yapılan aramalarda, şahıslarla birlikte suikast olayında kullanılacağı değerlendirilen silahlar ve teçhizatlar ele geçirildi.

Yapılan çalışmalarda ayrıca, hedef şahıslar ve güvenlik güçlerine yönelik el Yapımı patlayıcı (EYP) ile yapılacağı değerlendirilen eylemde kullanılacağı mütalaa edilen düzenek ve patlayıcılar da ele geçirildiği öğrenildi. 

Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2017, 09:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195