Title of a News Article

Urfa Emniyetinden flaş operasyon

Urfa Emniyetinden flaş operasyon
banner206

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde PKK, KCK, PYD, YPG Terör örgütü adına örgüt mensuplarına milis işbirlikçi faaliyetlerinde bulunan şahıslara yönelik düzenlenen operasyonda 9 kişi gözaltına alındı.

Şanlıurfa Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, PKK-KCK terör örgütü mensuplarının ve işbirlikçilerinin deşifre edilmesi, eylemlerin engellenmesi için düğmeye bastı. Bu kapsamda Ceylanpınar ilçesinde PKK, KCK, PYD, YPG Terör örgütü adına örgüt mensuplarına milis işbirlikçi faaliyetlerinde bulunan şahıslara yönelik düzenlenen operasyonda 9 kişi gözaltına alındı. Şahısların adreslerinde yapılan aramalarda A 47 tüfek, bir adet glock marka tabanca, 150 adet tüfek mermisi, 45 adet tabanca mermisi, bir adet dürbün, iki el bombası, bir adet bomba düzenek kumandası, hücum yeleği, örgütsel döküman, iki adet el telsizi ve telsiz rolesi ele geçirildi.  

Emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen 9 kişiden 2'si tutuklanırken, 7 kişi hakkında da adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 


Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2018, 15:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195