Title of a News Article

Urfa ve Antep’te operasyon! KOM onları tek tek gözaltına aldı

Urfa ve Antep’te operasyon! KOM onları tek tek gözaltına aldı
banner206

Şanlıurfa ve Gaziantep’te, herhangi bir hastalığı bulunmayan yabancı uyruklu şahıslar adına hastanelerden ilaç yazarak kamuyu zarara uğratanlara yönelik KOM ekiplerince operasyon düzenlendi. Baskında 7 şüpheli gözaltına alınırken, araması bulunan 1 kişinin yakalanması için de çalışma sürüyor.

Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Şanlıurfa Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, Nitelikli Dolandırıcılık Suçuyla Mücadele kapsamında çalışma başlatıldı.

Herhangi bir hastalığı bulunmayan yabancı uyruklu şahıslar adına hastanelerden ilaç yazdırdıkları, daha önceden yazılmış olan raporlu ilaçları ikinci kez rapora gerek duymadan birlikte hareket ettikleri eczanelerden temin ederek kamuyu zarara uğratanlara yönelik Şanlıurfa ve Gaziantep’te operasyon düzenlendi. Baskında; Şanlıurfa’da 6, Gaziantep’te 1 kişi olmak üzere toplam 7 şüpheli gözaltına alınırken, araması bulunan 1 şüphelinin de yakalanması için çalışma sürdürülüyor. Adreslerde yapılan aramalarda başkaları adına reçetelendirilmiş ve barkodları tahrif edilmiş, piyasa değeri yaklaşık 1 Milyon Türk Lirası olan çok sayıda muhtelif markalarda ilaç ve tıbbi malzeme ile doktor raporuyla alınabilen mama ve protein bazlı süt ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2021, 14:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195