Title of a News Article

Urfa'ya kadın hırsızlar dadandı!

Urfa'ya kadın hırsızlar dadandı!
banner206

Şanlıurfa’da son zamanlarda artan hırsızlık olaylarının önüne geçilemiyor. Özellikle Osmaniye’den geldiği ve kadın oldukları iddia edilen kadın hırsızlar birçok evden ziynet eşyası ve para çalmasına rağmen bir türlü tespit edilip, yakalanamıyor.

Şanlıurfa’da hırsızlık olayları giderek artıyor. Kentteki hırsızların yanı sıra farklı şehirlerden de gelip hırsızlık yapanlar var. Kent merkezinde evlere girip levye ile kapıları açan hırsızlar, ziynet ve paraları alıp kayıplara karışıyor. Son bir haftada birçok evden aynı yöntemle yapılan hırsızlık vatandaşları tedirgin ediyor.

Daha çok güvenlik kameralarının olmadığı yerleri tercih eden kadın hırsızlar, yakalanmadığı için her gün farklı adreslere girip hırsızlık yapıyor. Mahallelerde güvenliğin olmadığını iddia eden vatandaşlar, Osmaniye başta olmak üzere farklı illerden gelen hırsızların gündüz vakti kimsenin olmadığı saatlerde evlere girip hırsızlık yaptığını söyledi.

Can ve mal güvenliğinin tehlikede olduklarını belirten vatandaşlar, hırsızlık olaylarına karşı güvenliğin artırılmasını istiyor. Daha önce daha çok Eyyübiye ilçesinde yaşanan hırsızlık olayları, Haliliye ve Karaköprü ilçelerine de sıçradı.

Yaklaşık bir haftadan bu yana birçok büyük çaplı hırsızlık olayı yaşanmasına karşın hırsızlar henüz yakalanmadı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195