Title of a News Article

Urfa'da polise ateş açıldı!

Urfa'da polise ateş açıldı!
banner206

Şanlıurfa'da, dün gece saatlerinde bir evde fuhuş yapıldığına dair ihbar alarak bölgeye giden polislerin bulunduğu sivil plakalı araca silahla ateş açıldı. Saldırıda araçtaki 2 polis memuru yaralandı.

Şanlıurfa'nın Süleymaniye Mahallesi Açıksu Caddesi üzerinde bulunan bir sokakta gece saatlerinde meydana gelen olayda, bölgede fuhuş yapılan evlere yönelik sivil araçla uygulama yapan Asayiş Şube Müdürlüğünde görevli polis memurlarına ara sokaktan ateş açıldı.

KAYIPLARA KARIŞTILAR

Saldırıda 2 polis memuru yaralanırken, saldırganlar ise kaçarak kayıplara karıştı. Yaralı polis memurları, meslektaşları tarafından Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay sonrası bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Bölgeye giden polisler, saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişileri yakalamak için çalışma başlattı. İl Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş da saldırının yaşandığı yere giderek bilgi aldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Hastaneye kaldırılan yaralı polisler tedavi altına alınırken, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin'de hastaneye giderek polislere geçmiş olsun dileklerini iletti.

Resim

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2021, 09:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195