Title of a News Article

Urfa'da şok eden iki intihar..

Urfa'da şok eden iki intihar..
banner206

Şanlıurfa'da, bu sabah 2 ihtihar ölüm haberi duyuldu. Emekli polis Hikmet A. (59) ikamet ettiği evinde odasına geçerek beylik silahlı kafasına sıkarak intihar etti. Bir diğer ölümlü vaka ise ismi öğrenilemeyen bir kadın. Oturduğu evin balkonundan atlayarak intihar eden bir çocuk annesi hayatına son verdi. 

Edinilen bilgiye göre, Emekli polis memuru Hikmet A., özel güvenlik şirketi adı altında Şanlıurfa Organize Sanayi Bölge Müdürlüğüne bağlı, HOSAB merkezinde güvenlik görevlisiydi. Hikmet A., Cumartesi günü akşam saatlerinde eşiyle birlikte kaldığı evde bir süre sonra kendi odasına geçti. Beylik tabancasını başına dayayarak ateşleyen Hikmet A., kanlar içerisinde yere yığıldı. Eşi duyulan silah sesi üzerine odaya girdi, kanlar içerisinde eşini gören hanımı sinir krizi geçirdi.

Hastaneye kaldırılan Hikmet A., 2 gün kaldığı yoğun bakımdan acı haberi bu sabah geldi. İntihar ederek hayatına son veren Hikmet A.'nın cenazesi memleketi Kastamonu'ya götürüleceği öğrenildi.

Bir diğer intihar vakası ise Karaköprü ilçesinde dün yaşandı. İddiaya göre 8 yıl önce astsubay kocasını beylik silahıyla öldüren ismi öğrenilemeyen 1 çocuk annesi kadın, dün akşam saatlerinde psikolojik sorunlar nedeniyle kaldığı evin balkonundan atlayarak canına kıydı.

Urfa'da şok etkisi yaratan 2 ihtihar, aleleri yasa boğarken, ölümlerin nedenleri ise araştırılıyor. 

URFASTAR 

Güncelleme Tarihi: 08 Temmuz 2019, 17:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195