Title of a News Article

Urfalı asker dehşet saçtı!

Urfalı asker dehşet saçtı!
banner206

Hatay'da görev yapan Urfalı uzman çavuş Durak Erdal O. tabancasıyla önce sevgilisini öldürdü sonrada kendi canına kıydı.

Korkunç olay Hatay'ın Samandağ ilçesinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, uzman çavuş Durak Erdal O ile kız arkadaşı D.A arasında tartışma yaşandı. Sinirlerin gerildiği tartışma sonucunda uzman Çavuş Erdal O. tabancasıyla kız arkadaşını vurduktan sonra aynı tabancayla intihar ederek kendi canına kıydı.

İddiaya göre, Hatay'ın Samandağ ilçesinde görevli uzman çavuşun, kız arkadaşını öldürdükten sonra intihar ettiği öne sürüldü. Uzman çavuşun, böyle bir olaya neden kalkıştığı ise bilinmiyor. Polis ekipleri, olayın aydınlatılması için geniş çaplı soruşturma başlattığı öğrenildi.

Silah seslerinin duyulması üzerine vatandaşlar ihbarda bulundu. Eve giren polisler D.E.O. ve D.A.'ın kanlar içerisindeki cansız bedenleriyle karşılaştı. 

Olayın meydana geldiği evde Samandağ İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri inceleme yaptı. Yapılan incelemenin ardından uzman çavuş ve kız arkadaşının cansız bedenleri Samandağ Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Meydana gelen olayın aydınlatılması için geniş çaplı soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 12 Temmuz 2021, 11:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195