Title of a News Article

Yaralıları ziyaret ettiler...

Yaralıları ziyaret ettiler...
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Ak parti Şanlıurfa il Başkanı Bahattin Yıldız, Şanlıurfa merkez Akçakale ilçesinde tedavi gören yaralı vatandaşları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Türkiye'nin PYD/PKK terör örgütüne yönelik başlattığı Barış Pınarı harekatında bugün Akçakale ve Ceylanpınar ilçesinde çok sayıda Vatandaşımız yaralanmıştı. Akçakale ilçesinde tedavi gören hastaları Kent idarecileri bir bir ziyaret etmeye devam ediyorlar.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında bugün Ankara'da yapılan genişletilmiş il Başkanları toplantısına katıldıktan sonra akşam saatlerinde Şanlıurfa'ya gelen BŞB Zeynel Abidin Beyazgül ve il Başkanı Bahattin Yıldız ,beraberinde Haliliye Belediye başkanı Mehmet Canpolat ve Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş ve Karaköprü Belediye Başkanı Metin Beydilli ,Ak parti Meclisi grup başkanı Faruk Bayuk ile birlikte Akçakale ilçesine geçtiler. İlçe belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya ve Ak parti ilçe başkanı İbrahim Yıldık tarafından karşılanan BŞB Beyazgül ve İl Başkanı Yıldız, hastanede tedavi gören tüm hastaları tek tek ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2019, 00:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195