Title of a News Article

Yeni hizmet binası açıldı

Şanlıurfa'da, bu akşam hizmete giren Eyyubiye ilçe emniyet Müdürlüğü dualarla açıldı. Yıllardır Eyyübiye Mahallesinde ara sokakta bulunan Eyyübiye karakolu artık modern ve tarihi mekanda faaliyet verecek. Şanlıurfa il Emniyet Müdürü Veysal Tipoğlu'nun girişimleri sonucu Balıklıgölün tam karşısında tarihi mekanda ilçe Emniyet Müdürlüğü açılışı yapıldı. 

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna'nın da katılım sağladığı açılış törenine, İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu ev sahipliği yaptı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Harran Üniversitesi Rektörü Ramazan Taşaltın, 20. Zırhlı Tugay Komutanı İsmail Hakkı Köseali, İil Jandarma Komutanı Albay Mustafa Kemal Timuroğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 Edilen dualar ve kurban kesiminin ardından kesilen kurdele ile birlikte İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binasının açılışı yapıldı. Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna ve beraberindekiler yeni hizmet binasını gezerek hayırlı olması temennisinde bulundu. Şanlıurfa Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, "Hizmet binamızın yapımında bizleri destekleyen Valimiz Güngör Azim Tuna'a Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş'a emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi. Vali Güngör Azim Tuna ise,”Vatandaşımızın can mal emniyetini korumakla görevli olan polis teşkilatımızın görev yapacağı, güzide bir mekanın açılışını yapıyoruz. İnşallah huzurumuz daim olur Allah şer güçlere fırsat vermesin huzurumuzu daim etsin. Burada görev yapacak arkadaşlara da kazasız belasız görev yapmalarını temenni ediyoruz. Polis merkezinin Şanlıurfa'ya ve Emniyet Teşkilatına hayırlı olsun” dedi
 Açılış sonrasında binanın yapımında katkısı olan íş adamı Celal Çavuş ve inşaat mühendisi Kahraman Kılıç' a teşekkür plaketi verildi.

Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2017, 03:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195