Title of a News Article

Yetkililer olay yerinde...

Yetkililer olay yerinde...
banner206

Vali Abdullah Erin, BŞB Zeynel Abidin Beyazgül , MHP MKYK üyesi Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz ve Ak parti Şanlıurfa il Başkanı Bahattin Yıldız, Ceylanpınar ilçesinde Suriye'den atılan roket sonrası yaralanan Vatandaşları ziyaret ettiler.

Dün gece saat 21.00 sularında Suriye tarafından atıldığı değerlendirilen iki roketten birinin, Ceylanpınar ilçesi Turgut Özal Mahallesindeki bir evin çatısına isabet etmesi sonucu; beş (5) kişi hafif şekilde yaralanmış, yaralılar ambulanslarla Ceylanpınar Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştı.

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Diyarbakır 7. Kolordu Komutanı Korgeneral Sinan Yayla, il Jandarma komutanı Albay Eyüp Sabri Kirişçi ile birlikte Ceylanpınar ilçesine geçti. İlçe kaymakamı Mehmet Keklik ve Belediye Başkanı Abdullah Aksak ile birlikte İlçe Devlet hastanesine gelen Vali Erin, yaralı vatandaşları ziyaret ederek hastane yetkililerinden bilgi aldı.  Vali Erin, yaralılara ve ilçe halkına geçmiş olsun dileklerini iletti. 

Yaralıları daha sonra BŞB Zeynel Abidin Beyazgül, MHP MKYK üyesi İbrahim Özyavuz , Ak Parti il Başkanı Bahattin Yıldız ile birlikte hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiler. 

Yaralanan biri çocuk 6 kişi ambulanslarla Ceylanpınar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan durumu ağır olan ev sahibi Yusuf Atan, Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.

Öte yandan saldırını gerçekleştiği bölgeye sınır birlikleri tarafından anında karşılık verildiği öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2019, 12:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195