Title of a News Article

Aksoy ilçedeki çalışmaları inceledi

Aksoy ilçedeki çalışmaları inceledi
banner206

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, Yaylak Kırsal mahallesinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından başlattığı alt ve üst yapı çalışmalarını inceledi. 
 

Belediye Başkanı Suphi Aksoy çalışmalarla ilgili olarak Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Metin Şancı’dan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. 
 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin Yaylak Kırsal Mahallesinde başlattığı alt ve üst yapı çalışmalarının son aşaması olan asfalt çalışmaları öncesinde son incelemeler yapıldı. 
 

Kış ayları öncesinde son aşama olan asfaltlama çalışmaları içinde kısa sürede tamamlanacağı öğrenilirken, Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, İlçemizin en büyük kırsal mahallesi olan Yaylak Mahallemizde başta içme suyu şebekesi başta olmak üzere kanalizasyon ve diğer çalışmalar son aşamaya gelindiğini belirtti.  
 

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yaylak kırsal mahallesinde başlattığı alt ve üst yapı çalışmalarında sona gelindi. Yaylak Kırsal mahallesine giderek buradaki çalışmalar hakkında Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Metin Şancı ve teknik ekipten bilgiler aldı. Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Suphi Aksoy, çalışmaların en kısa sürede tamamlanması için de Daire başkanından daha fazla mesai yapmalarını istedi. Yaylak Kırsal mahallesinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Suphi Aksoy halkla da bir araya gelerek sorunlarını ve dertlerin de dinlemeyi ihmal etmedi.

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2021, 09:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195